Brand Portal Academy

Elke gebruiker van jullie Brand Portal opgeleid en gecertificeerd door de online Brand Portal Academy.

Train je gebruikers. Nu en in de toekomst.

Succesvol werken met een Brand Portal valt of staat met de kennis van de gebruikers over hoe en waarom men met een portal werkt. Na een geslaagde technische implementatie van een portal is het tijd om jullie gebruikers te leren hoe zij het maximale uit het systeem halen. Dit is niet alleen belangrijk voor de eerste introductie van het portal, maar ook voor nieuwe medewerkers die aan de slag gaan met een bestaand portal.

Het programma

Brand Portal Academy

Het online programma is opgebouwd uit drie modules met daarin lessen die specifiek over jullie type Brand Portal gaan. De deelnemers doorlopen de volgende modules:

Samen naar een Sterk Merk

We starten met een module over het 'waarom' van een Brand Portal. Wat is een Brand Portal eigenlijk precies? Wat levert het de gebruikers op? En waarom is het belangrijk dat iedereen het portal optimaal inzet? 

Technische vaardigheden

Vervolgens leert men om technisch te werken met het Brand Portal. Wat kan ik in het portal doen en hoe moet dat dan? De uitleg wordt ondersteund door video's die de deelnemer helpen om zijn of haar weg te vinden in het Brand Portal. 

Certificering

Wanneer de deelnemer elke module en elke les heeft gevolgd ontvangt hij of zij een certificaat. Naast erkenning voor de deelnemer geeft het certificaat ook de organisatie een indicatie van wie er opgeleid zijn om optimaal met het Brand Portal te werken.

erkenning: certificaat

Elke deelnemer ontvangt aan het eind van de training een certificaat van deelname.

Meer informatie over de Brand Portal Academy?

Succesvol het juiste Brand Portal implementeren

Ontdek in dit e-book de 7 succesfactoren om een perfect werkend Brand Portal te implementeren.


Je ontvangt ook enkele interessante artikelen over succesvol werken met Brand Portals.

Over Esther

Mijn naam is Esther Blok. De afgelopen jaren heb ik met mijn eigen designbureau en als Art Director bij de NCOI Opleidingsgroep veel organisaties geholpen aan een professionele en herkenbare visuele identiteit. Ik zag hierbij steeds vaker een huisstijl zijn waarde verliezen omdat hij niet strak werd doorgevoerd in alle merkuitingen. Daarom help ik nu als Brand Portal Expert organisaties aan de juiste tools en skills om zelf merkuitingen te maken en verspreiden. Zo halen zij maximale winst uit hun huisstijl. Zij versterken samen hun merk.

Heb jij inmiddels de keuze gemaakt om met een Brand Portal te gaan werken? Maar stuit je op problemen bij de activatie van jullie portal? Ik denk graag met je mee in een analysegesprek. Ik heb hiervoor een paar blokken in mijn agenda gereserveerd. Klik op de onderstaande button om je tijd te reserveren.