Brand Portal VIP ochtend 

 In 5 stappen naar een perfect werkend Brand Portal

(Waarmee je zoveel mogelijk juiste klanten en medewerkers aantrekt)

Vergroot samen jullie zichtbaarheid met een Brand Portal

Jullie willen herkend worden in de markt. De juiste klanten en medewerkers aantrekken. Daarom probeer je zoveel mogelijk digitale en fysieke merkuitingen te verspreiden, zoals social media posts, flyers, folders en posters. Consistent in jullie huisstijl. Dit werkt! Alleen de druk op jullie marketing-/designafdeling wordt steeds groter en (nog) vaker een extern designbureau inschakelen is te kostbaar.

Ergens hoorde je over een Brand Portal: een online systeem waarin jullie zelf snel kwalitatieve merkuitingen kunnen maken, verspreiden en beheren. Klinkt goed! Maar... wat levert een Brand Portal nu exact op voor jullie organisatie? Wat kun je er allemaal mee? Hoe start je met het werken in een Brand Portal? En hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers hun weg vinden in het portal?

Veel organisaties blijven met deze vragen rondlopen en stellen daarom het werken met een Brand Portal uit. Zonde! Want als je succesvol werkt met een Brand Portal ben je als bedrijf veel zichtbaarder in de markt, terwijl je tijd, energie en kosten bespaart.

Mijn naam is Esther Blok. Ik help organisaties succesvol te werken met het juiste Brand Portal. Speciaal voor diegenen die zich afvragen wat het werken met een Brand Portal kan opleveren voor hun organisatie; hoe je ermee start; en hoe je ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie er succesvol mee gaat werken, organiseer ik de VIP-ochtend 'In 5 stappen naar een perfect werkend Brand Portal'. Kom je ook?

Waar

Olympisch Stadion in Amsterdam

Wanneer

Woensdag 6 juli 2022 

Hoe laat

8:30 - 13:00 uur, inclusief lunch 

Voor wie is de Brand Portal VIP-ochtend geschikt?

De Brand Portal VIP-ochtend is zeer geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor het vergroten van de zichtbaarheid van hun organisatie. Zij hebben ergens gehoord over het werken met een Brand Portal en zijn benieuwd wat dat voor hun organisatie kan opleveren en hoe je er succesvol mee kunt werken. 

Wat ga je leren?

Tijdens de Brand Portal VIP-ochtend leer je hoe je in 5 stappen succesvol met een Brand Portal kunt gaan werken. Vragen die beantwoordt worden zijn:

  • Wat is nu exact een Brand Portal en wat kun je ermee? 
  • Wat levert het werken met een Brand Portal concreet op voor jullie organisatie?
  • Hoe start je met het werken met een Brand Portal?
  • Hoe implementeer je een Brand Portal succesvol binnen jullie organisatie?
  • Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers daadwerkelijk met het Brand Portal gaan werken? 

Aanmelden & Investering

Via onderstaande button meld je je aan voor de Brand Portal VIP-ochtend. De investering bedraagt 495 euro (ex 21% btw), inclusief heerlijke lunch en parkeren. Bovendien mag je kosteloos een collega meenemen! Bijvoorbeeld een marketing/communicatie/design-medewerker die verantwoordelijk is voor het (laten) maken en verspreiden van jullie merkuitingen.

Een bijzondere locatie

De VIP-ochtend van 6 juli woon je bij in een zaal in het prachtige Olymisch Stadion Amsterdam. Parkeren doe je onder het stadion, een parkeerkaart wordt voor je geregeld!